El poder dels TALENTS a l’Aula de Colors

Aquest curs a l’Aula de Colors hem iniciat un projecte amb la Laia, EMO de l’escola. Es fonamenta en la teoria de les Intel·ligències Múltiples (lingüística, lògico-matemàtica, visual-espacial, naturalista, existencial, musical, cinèticocorporal, intrapersonal i interpersonal) i tenim com objectiu principal identificar i valorar els talents que presenta cadascú.

Tradicionalment s’han valorat més les intel·ligències logicomatemàtica i lingüística, però actualment es pot afirmar que hi ha diferents formes d’entendre i representar el món, múltiples intel·ligències, totes elles importants pel desenvolupament dels nens i nenes i totes vàlides com a via d’accés a continguts diversos.

A través d’activitats molt vivencials i donant molta importància a l’expressió lliure i creativa, hem anat treballant, l’autoconeixement i valor dels propis talents, el coneixement i respecte per l’altre, el demanar i rebre ajuda, l’expressió de les pròpies capacitats i la incidència positiva que la seva posada en pràctica pot generar a l’escola i l’entorn.

Reconèixer les pròpies competències augmenta l’autoestima i observar-les en els altres permet crear un circuit on tothom és mestre d’alguna cosa i alumne d’alguna altra. D’aquesta manera podem, a més, potenciar les pròpies capacitats i esforçar-nos per millorar en les altres.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s